ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ 2021 YENİ DÖNEM ASİL LİSTESİ GÜNCELLENMİŞTİR

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 2021 Proje dönemi ile ilgili ara rapor sonrası ek hibe dağıtımı yapılmıştır (03.02.2022). Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem nedeniyle yaşadığımız bu zor günler dolayısıyla 2021 Erasmus Staj Hareketliliği ASİL öğrenci listesi ancak güncellenebilmiştir. Güncel listeyi kontrol ediniz ve eğer programdan faydalanmayacaksanız erasmuspl@cu.edu.tr ya da cukurovastaj@gmail.com adresine eposta göndererek Dış İlişkilerle iletişime geçiniz.

ÖNEMLİ NOT: Mezun durumunda staj yapmayı düşünen öğrencilerimiz mezun oldukları tarihe göre 12 ay içerisinde faydalanma hakları olduğunu göz önünde bulundurmalı, eğer yararlanmayı planladıkları süre mezuniyetten sonraki 12 ay kuralını aşıyorsa feragat dilekçesi vermelidir

Erasmus Uygulama El Kitabı sayfa 29da hibesiz giden öğrencilerle ilişkili olarak “fakat her şekilde öğrencinin faaliyeti tamamlanmadan önce revize edilmesi veya ek sözleşme yapılması gerekmektedir” kuralı gereğince programdan hibesiz şekilde yararlanmış olan öğrencilerimizin hareketlilikleri sonra erdiğinden kendilerine hibe tahsisi yapılamayacaktır.

Güncel asil - yedek öğrenci listesine ulaşmak için tıklayınız.