ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ 2021 YENİ DÖNEM BEKLEME LİSTESİNDE YER ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

26 Nisan 2022 tarihinde yayınlanan (https://erasmus.cu.edu.tr/haber-detay/112/erasmus-staj-hareketli-li-gi-yeni-donem-asi-l-ve-yedek-ogrenci-li-steleri) bekleme listesi güncellenmiştir. Bekleme listesinde yer alan ve kabul belgesi getirebilecek olan öğrencilerimiz 24 Mart 2023 tarihine kadar kabul belgelerini erasmuspl@cu.edu.tr ya da cukurovastaj@gmail.com adresine PDF olarak gönderebilirler. En son açıklanan ASİL listesinden feragat eden öğrencilerimiz oldukça hibe verilebilecektir.

Kabul belgesi getirmeyi planlayan öğrencilerimiz için önemli hususlar

1. Mezun durumunda staj yapmayı düşünen öğrencilerimiz mezun oldukları tarihe göre 12 ay içerisinde faydalanma hakları olduğunu göz önünde bulundurmalı, eğer eğer yararlanmayı planladıkları süre mezuniyetten sonraki 12 ay kuralını feragat dilekçesi vermelidir.
  2. Proje süresi 31 Ekim 2023 tarihinde sona ereceğinden kabul belgesi tarihlerini proje bitiş tarihine göre ayarlamalıdır.
  3. Hibe verilebilmesi durumunda kabul belgesi getiren öğrencilerimiz arasında da her fakülte/bölüm için eşitlik ilkesine dayalı ve bütçe dahilinde en yüksek puanı alan öğrencilerin sıralama sonucuna göre ASİL ve YEDEK yararlanıcı listesi oluşturulacak ve liste web sayfamızda yayınlanacaktır.
  4. 2021 Doktora Hareketliliği Uzun Dönem Staj Hareketliliği duyurusunda ilan edilen Doktora Uzun Dönem yararlanıcı kontenjanı halihazırda dolduğundan dolayı doktora seviyesinde olup Kabul Belgesi getirmek isteyen ve sıralamaya dahil olmak isteyen öğrencilerimiz Ön Lisans/Lisans/Yüksek Lisans seviyesindeki öğrencilerimizden hibe kalması durumunda hibelendirilecektir.

Güncel bekleme listesine ulaşmak için tıklayınız.