ERASMUS+ ÖĞRENİM/STAJ/DOKTORA VE STAJ KONSORSİYUM BAŞVURULARI - YABANCI DİL SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLER

Öğrenim Hareketliliği lisans ve yüksek lisans düzeyinde İngilizce dil sınavına gireceklerin listesi için tıklayınız.

Öğrenim Hareketliliği lisans ve yüksek lisans düzeyinde Almanca dil sınavına gireceklerin listesi için tıklayınız.

Öğrenim Hareketliliği lisans ve yüksek lisans düzeyinde Fransızca dil sınavına gireceklerin listesi için tıklayınız.

Öğrenim Hareketliliği lisans ve yüksek lisans düzeyinde önceki dil puanını kullanacak öğrencilerin listesi için tıklayınız.

Öğrenim Hareketliliği doktora düzeyinde yabancı dil sınavına girecek ve önceki dil puanını kullanacak öğrencilerin listesi için tıklayınız.

Staj Hareketliliği lisans ve yüksek lisans düzeyinde İngilizce dil sınavına gireceklerin listesi için tıklayınız.

Staj Hareketliliği lisans ve yüksek lisans düzeyinde Almanca dil sınavına gireceklerin listesi için tıklayınız.

Staj Hareketliliği lisans ve yüksek lisans düzeyinde Fransızca dil sınavına gireceklerin listesi için tıklayınız.

Staj Hareketliliği Doktora düzeyinde İngilizce dil sınavına gireceklerin listesi için tıklayınız.

Staj Hareketliliği-Önceki Puanını Kullanacakların listesi için tıklayınız.

2022 Proje Dönemi ÇukurovaMED Staj Konsorsiyum Hareketliliği-Dil sınavına gireceklerin listesi için tıklayınız.