...

ERASMUS+ ÖĞRENİM/STAJ/DOKTORA VE STAJ KONSORSİYUM BAŞVURULARI 1. AŞAMA UYGUNLUK KONTROLÜ SONUÇLARI

Erasmus+ 2023-2024 Dönemi Öğrenim / Staj / Doktora / Staj Konsorsiyum Başvuruları 1. Aşamayı tamamlayan öğrenciler için yapılan Uygunluk Kontrolü sonucuna göre 2. Aşama için uygun bulunan adayların listeleri aşağıda verilmiştir. Listede yer alan öğrenciler Cumhurbaşkanlığı Başvuru Portalı olan erasmusbasvuru.ua.gov.tr adresinde nihai başvurularını yapabilirler.

Lütfen başvuru yaptığınız hareketlilik türüne göre ilgili listeyi kontrol ediniz.

2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği - başvurunun 2. aşaması için uygun bulunan adaylar

2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ Doktora Hareketliliği Uzun Dönem Öğrenim Hareketliliği - 2. aşama için uygun bulunan adaylar

2022 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği - 2. aşama için uygun bulunan adaylar

2022 Proje Dönemi Erasmus+ Doktora Hareketliliği Uzun Dönem Staj Hareketliliği - 2. Aşama için uygun bulunan adaylar

2022 Proje Dönemi Erasmus+ Doktora Hareketliliği Kısa Dönem Staj Hareketliliği - 2. aşama için uygun bulunan adaylar

2022 Proje Dönemi ÇukurovaMED Staj Konsorsiyum Projesi Erasmus+  Staj Hareketliliği - 2. aşama için uygun bulunan adaylar

2. AŞAMA İLE İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLER

erasmusbasvuru.ua.gov.tr adresi 2 Mart 2023 tarihinde aktif hale gelecek ve 16 Mart 2023 tarihinde kapanacaktır.

erasmusbasvuru.ua.gov.tr adresinde yer alan ikinci aşama için lütfen başvuru yaptığınız hareketlilik türüne göre doğru ilana başvuru yapınız.

Başvuru portalında başvurunuzu yapmadan önce karşınıza çıkacak olan bilgilendirme sayfasını dikkatlice okuyunuz ve onaylayınız. Onayladıktan sonra sayfa yeniden açılmayacağından lütfen başvuru ile ilgili detayları okumadan onayla tuşuna basmayınız.

Daha önce yapılan Erasmus Dil Sınavlarından alınan dil notunu başvuruda kullanmak isteyen öğrenciler başvuru portalında dil belgelerini yükleyeceklerdir. Dil sınavlarına girecek olan öğrenciler ise postalda “Üniversite Yabancı Dil Sınavına Girmek İstiyorum” seçeneğini işaretleyeceklerdir.

ÖNEMLİ: Erasmus Dil sınavları takvimi daha sonra yayınlanacaktır. Sınav tarihleri için lütfen duyurularımızı takip ediniz.