...

ERASMUS+ ÖĞRENİM/STAJ/DOKTORA VE STAJ KONSORSİYUM BAŞVURULARI 2. AŞAMA İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Cumhurbaşkanlığı başvuru portalı olan erasmusbasvuru.ua.gov.tr sisteminin teknik altyapısındaki güncelleme çalışmalarından dolayı 2. Aşama için başvuru başlangıç ve bitiş tarihleri değişmiştir.

erasmusbasvuru.ua.gov.tr adresi 6 Mart 2023 tarihinde saat 10:00'da aktif hale gelecek ve 17 Mart 2023 tarihinde saat 23:59'da kapanacaktır.

erasmusbasvuru.ua.gov.tr adresinde yer alan ikinci aşama için lütfen başvuru yaptığınız hareketlilik türüne göre doğru ilana başvuru yapınız.

Başvuru portalında başvurunuzu yapmadan önce karşınıza çıkacak olan bilgilendirme sayfasını dikkatlice okuyunuz ve onaylayınız. Onayladıktan sonra sayfa yeniden açılmayacağından lütfen başvuru ile ilgili detayları okumadan onayla tuşuna basmayınız.

Daha önce yapılan Erasmus Dil Sınavlarından alınan dil notunu başvuruda kullanmak isteyen öğrenciler başvuru portalında dil belgelerini yükleyeceklerdir. Dil sınavlarına girecek olan öğrenciler ise postalda “Üniversite Yabancı Dil Sınavına Girmek İstiyorum” seçeneğini işaretleyeceklerdir.

ÖNEMLİ: Erasmus Dil sınavları takvimi daha sonra yayınlanacaktır. Sınav tarihleri için lütfen duyurularımızı takip ediniz.