2021 PROJE DÖNEMİ – STAJ HAREKETLİLİĞİ / GÜNCEL YEDEK ÖĞRENCİ LİSTESİ

Aşağıda yer alan liste güncel yedek listedir. Başvuru esnasında, 15 Nisan, 13 Mayıs ve 17 Haziran 2022 tarihlerinde  Kabul Belgesi getiren ancak hibe hesaplamasında hibe yetersizliğinden “yedek listesinde” yer alan öğrencilerin listesidir.

Temmuz ayında Ulusal Ajans tarafından tüm yükseköğretim kurumlarından ek hibe talepleri alınacak ve Ek hibe dağıtımı yapılacak ise en erken Eylül ayında yükseköğretim kurumlarının talep sonuçları ilan edilecektir.

Ek hibe durumu netleşene kadar bekleme listesinde yer alan öğrenciler kabul belgesi getirdiği takdirde kabul belgesi alınamayacaktır. Yeniden kabul belgesi teslim tarihi belirlenmesi ek hibe dağıtım sonuçlarına bağlı olarak ilan edilebilir ancak yedek listesinde yer alan adayların sayısı ve ülke gruplarına göre ilan edilmeme olasılığı daha yüksektir.

Hibesiz gitmeyi düşünen öğrenciler sorularını erasmuspl@cu.edu.tr adresine gönderebilirler.

Lisans- YL güncel yedek öğrenci listesi için tıklayınız.

Doktora güncel yedek öğrenci listesi için tıklayınız.