ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ GÜNCEL ASİL VE YEDEK ÖĞRENCİ LİSTESİ

Aşağıda yer alan liste güncel listedir. Başvuru esnasında Kabul Belgesi getiren öğrenciler ve 15 Nisan / 13 Mayıs 2022 tarihine kadar birimimize Kabul belgesi getiren öğrenciler hibe hesaplamasına dahil olmuşlardır.

İngilizce Bölümünde "+ ve -" puanlama "pandemi süreci yararlanıcıları için" yeniden hesaplandığından ASİL ve YEDEK listesinde bu bölüm öğrencileri içerisinde değişiklik olmuştur.

Bu tarihten sonra ek hibe başvurusu ve sonucu belli oluncaya kadar yeni bir hesaplama ancak "feragat" durumunda yapılabilecek ve Asil / Yedek listesi güncellemesi web sayfası üzerinden duyurulacaktır.

Kurumumuza tahsis edilen staj hareketliliği bütçesi kabul belgesi olan ve hibe hesaplamalarına dahil olan öğrenciler için yeterli olmadığından listede ASİL öğrencilerimizin yanı sıra kabul belgesi olmasına rağmen YEDEK olan öğrencilerimiz de yer almaktadır. Hibe almaya hak kazanan öğrencilerin seçimi, her fakülte/bölüm için eşitlik ilkesine dayalı ve bütçe dahilinde en yüksek puanı alan öğrencilerin sıralama sonucuna göre yapılmıştır.

Asil ve yedek öğrencilerin listesi için tıklayınız.