...

2019 Proje dönemi Erasmus+ Staj hareketliliği II. Çağrı sonuçlarının açıklanması ile ilgili ERTELEME DUYURUSU

Sevgili öğrenciler,

Ülkemizde Kovid-19 virüsü ile mücadele kapsamında alınan önlemler doğrultusunda tüm üniversitelerde eğitime ara verilmesi ve Avrupa’daki üniversitelerin ve bir çok işletmenin kapalı olması 2019 Proje dönemi Erasmus+ Staj hareketliliği II. Çağrı sonuçlarının açıklanmasını ikinci bir duyuruya kadar erteleme zorunluluğunu doğurmuştur.

Bu durumda ASİL ve YEDEK listesinin ne zaman açıklanacağı ile ilgili kesin bir tarih verememekteyiz. Lütfen sayfamızı takip ediniz.

7 Nisan 2020 tarihinde yapılması planlanan ORYANTASYON TOPLANTISI iptal edilmiştir. Staj hareketliliği bilgilendirmesi daha sonra eposta yoluyla yapılacaktır.

16.03.2020-03.04.2020 tarihleri arasında eğitime ara verildiğinden öğrenci görüşmeleri sadece eposta üzerinden yapılmaktadır. Lütfen ikinci bir duyuruya kadar sorularınızı erasmuspl@cu.edu.tr adresine gönderiniz

Anlayışınız için teşekkür ederiz.